Безопасност

Бъдете изключително внимателни и отговорни докато сте онлайн !

elFragrance.bg не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, изпратени или излъчени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права.

Работата с личната информация, която Вие по желание изпращате до elFragrance.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

elFragrance.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси, и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество.

Магазин elFragrance.bg се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте, само за следните цели:

  • Обработка на направена от Вас поръчка
  • Статистически цели: за подобряване работата на онлайн магазина
  • Администриране и обслужване съдържанието на онлайн магазина
  • Ако сте дали съгласието си да бъдете уведомявани за нови продукти, промоции и услуги, които биха представлявали интерес за Вас

Когато създавате клиентски профил ще Ви бъде дадена възможността да изразите съгласието си за получаване на информация от магазина чрез електронна поща, за продукти, услуги, промоции и специални оферти. В случай, че не желаете да получавате каквато и да е обратна информация, моля направете правилната отметка в определената за целта кутийка.

Личната информация на потребителят няма да бъде публикувана никъде в прав текст без съгласието на същият. Това условие не важи, ако информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.

Клиентът носи пълната отговорност за опазване на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и парола.

Ел Фрагранс ЕООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин.

Продължи
Бързо търсене
 
Използвай ключови суми, за това, което търсиш.
Разширено търсене