Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure нов дамски аромат за 2016 г.

issey-miyake-l-eau-d-issey-pure-edp-2016-el-fragranceIssey Miyake представи L’Eau d’Issey Pure, нов дамски парфюм за 2016 г., част от колекцията L’Eau d’Issey, стартирана през 1992 г. с едноименният аромат и замислена като земни ухания, обединяващи елемента вода и естествените дарове от природата: горите, цветята и плодовете.

Новото издание L’Eau d’Issey Pure е по-различно и е обявено като втори стълб в семейството L’Eau d’Issey. То внася промени в състава на поредицата, като от композицията на аромата е изключена нотката на плодове, присъстващи във всички други издания. Състава му е замислен като чувствен и плътски, белязан от свежестта на водата върху кожата.

L’Eau d’Issey Pure е флорално воден аромат. Отваря със свежи морски водни пръски, бавно попиващи в кожата. Сърцето изкушава с букет от маслодайна роза, жасмин, лилия и портокалов цвят, повеждащи към страстната и чувствена основа, изградена от кашмир и сив кехлибар.issey-miyake-l-eau-d-issey-pure-edp-2016-el-fragrance1

L’Eau d’Issey Pure за жени се предлага като 50 и 75мл парфюмна вода /Eau de Parfum/, в изящен стъклен флакон, оформен като капка вода.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure EDP парфюм за жени състав и описание на аромата :

Връхни нотки : морски водни нотки
Сърдечни нотки : роза, жасмин, лилия, портокалов цвят
Базисни нотки : кашмир, сив кехлибар

ТИП АРОМАТ : ФЛОРАЛЕН, воден, свеж, леко на кехлибар, леко дървесен, за жени
КОНЦЕНТРАЦИЯ : Eau de Parfum
ГОДИНА : 2016

Продуктите с марка Issey Miyake може да закупите от elFragrance.bg – онлайн магазин за оригинални парфюми и козметика

Към дизайнер Issey Miyake – колекция аромати

НОВИ ПАРФЮМИ

Share

Вашият коментар