Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition нов мъжки парфюм за 2016 г.

cristiano-ronaldo-legacy-private-edition-edp-2015-el2-fragranceПочти година след представянето на дебютния си аромат Legacy (2015), футболната икона Cristiano Ronaldo стартира новия мъжки парфюм Legacy Private Edition.

cristiano-ronaldo-legacy-private-edition-edp-2015-el-fragranceНовото издание е по-изискано и елегантно от оригинала, и е обявено за богато дървесно-ароматно ухание, изпълнено с ориенталски привкус.
Композицията на Legacy Private Edition се разкрива с пресен босилек и нероли, обогатени с ароматен кленов сироп. Сърцето е изградено от плътни дървесни нотки на сандалово дърво и кедър, съчетани с чувствена тонка, повеждащи към топлата основа, съставена от кехлибар, ванилия, мъх и мускус.

Луксозното мъжко издание Legacy Private Edition се предлага като парфюмна вода /Eau de Parfum/, в наситено син стъклен флакон.cristiano-ronaldo-legacy-private-edition-edp-2015-el1-fragrance

Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition EDP парфюм за мъже, състав и описание на аромата :

Връхни нотки : босилек, нероли, кленов сироп
Сърдечни нотки : сандалово дърво, кедър, дървесни акорди, тонка
Базисни нотки : кехлибар, ванилия, мъх, мускус

ТИП АРОМАТ : ОРИЕНТАЛСКИ, ДЪРВЕСЕН
УСЕЩА СЕ : сладък, балсамов, дървесен, ароматен, леко на кехлибар, леко топъл
КОНЦЕНТРАЦИЯ : Eau de Parfum
ГОДИНА : 2016

Продуктите с марка Cristiano Ronaldo можете да закупите от www.elfragrance.bg – онлайн магазин за маркови парфюми и козметика.

Към дизайнер Cristiano Ronaldo – колекция аромати

НОВИ ПАРФЮМИ

Share

Вашият коментар