Ваучер за Подарък на стойност 100 лева

100.00лв.
в наличност

Ваучер за Подарък с номинална стойност 100.00 лева

 

ВАЖНО: При закупуването на Ваучер, в края на поръчката отбележете:

1. Име(на) на получател

2. e-mail адрес на получател

3. Вашето име (ако искате да се знае от кого е)

4. Пожелание към получателя

 Подаръчен Ваучер за еднократно пазаруване в elfragrance.bg, с валидност 60 календарни дни от датата на закупуването. За ползването му е необходима регистрация в elfragrance.bg. Важи за всички продукти и не може да се комбинира с други отстъпки. След заплащането на стойността на Ваучера, ще получите код за неговото активиране, който код се въвежда в края на поръчката. Ако стойността на избраните продукти е по-голяма от стойността на Ваучера, можете да доплатите разликата при получаването на поръчката Ви. Неизразходваната сума от Ваучера не се запазва. В случай на липса на поръчан продукт, Ви възстановяваме сумата за него с друг Ваучер. Срещу Ваучера за Подарък не могат да бъдат получени пари в брой. Не материализира никакви други права и не е ценна книга. При Въпроси: 0877 851 960 или info@elfragrance.bg

Стойността на Ваучера можете да заплатите с наложен платеж, по банков път или с паричен превод. Не се дължи такса за доставка.

Вашият подарък ще бъде изпратен на посочения e-mail адрес на получателя, с отбелязан КОД за активация, Дата на закупуване и Дата на валидност.

Вие ще получите копие от Ваучера на Вашият имейл, но без отбелязан КОД за активация.

 

    Напиши мнение за продукт