Ваучер за Подарък на стойност 100 лева

100.00лв.
в наличност

Ваучер за Подарък с номинална стойност 100.00 лева

 

ВАЖНО: При закупуването на Ваучер, в края на поръчката отбележете:

1. Име(на) на получател

2. e-mail адрес на получател

3. Вашето име (ако искате да се знае от кого е)

4. Пожелание към получателя

 Подаръчен Ваучер за еднократно пазаруване в elfragrance.bg, с валидност 60 календарни дни от датата на закупуването. За ползването му е необходима регистрация в elfragrance.bg. Важи за всички продукти и не може да се комбинира с други отстъпки. След заплащането на стойността на Ваучера, ще получите код за неговото активиране, който код се въвежда в края на поръчката. Ако стойността на избраните продукти е по-голяма от стойността на Ваучера, можете да доплатите разликата при получаването на поръчката Ви. Неизразходваната сума от Ваучера не се запазва. В случай на липса на поръчан продукт, Ви възстановяваме сумата за него с друг Ваучер. Срещу Ваучера за Подарък не могат да бъдат получени пари в брой. Не материализира никакви други права и не е ценна книга. При Въпроси: 0877 851 960 или info@elfragrance.bg

Стойността на Ваучера можете да заплатите с наложен платеж, по банков път или с паричен превод. Не се дължи такса за доставка.

Вашият подарък ще бъде изпратен на посочения e-mail адрес на получателя, с отбелязан КОД за активация, Дата на закупуване и Дата на валидност.

Вие ще получите копие от Ваучера на Вашият имейл, но без отбелязан КОД за активация.

 

    Напиши мнение за продукт

    Посетителите, който закупуват този продукт също така избират

    Ваучер за Подарък на стойност 50 лева
    Ваучер за Подарък на стойност 50 лева