Gucci Premiere Eau de Parfum by Gucci нов дамски парфюм 2012

Gucci пусна Gucci Premiere Eau de Parfum, нов дамски парфюм, вдъхновен от висшата колекция на дизайнера, представена за първи път през 2010 г. на филмовият фестивал в Кан и олицетворяващ пълният блясък на събитието.

За една толкова преуспяла жена е нужно нещо също толкова забележително като Gucci Premiere, интригуващ и съблазнителен, като перфектна модна рокляказва Frida Giannini /Фрида Джанини/, творчески директор на Gucci, участвала във всички стъпки в процеса на създаване на този аромат и дизайн на опаковката.

Със сложен дървесно мускусен състав, Gucci Premiere отваря със смесица от пенлив бергамот и портокалов цвят, напомнящи за искрящо шампанско. Следва интензивен букет от бели цветя и магнетичен мускус, допълнени от  опушена кожа и кремави балсамови гори, придаващи блясък на композицията.

Флакона е изработен в стила на Gucci, в златен цвят, с преплетени медальони, с иконата на марката и запушалка с надпис Gucci Premiere.

Лице на новото „Премиерско“ издание на Gucci е актрисата Blake Lively /Блейк Лайвли/, а видео клипа е реализиран от Nicolas Winding Refn

Gucci Premiere за жени се предлага като 30, 50 и 75 мл парфюмна вода /Eau de Parfum/, допълнени от 200 мл лосион за тяло, 200 мл душ гел и 100 мл дезодорант.

Видео

Gucci Premiere състав и описание :

Връхни нотки : бергамот, портокалов цвят
Сърдечни нотки : бели цветя, мускус
Базисни нотки : кожа, дървесни нотки

ТИП АРОМАТ : ЦВЕТЕН, ДЪРВЕСЕН, МУСКУСЕН, за жени
КОНЦЕНТРАЦИЯ : EDP
ГОДИНА : 2012

Към дизайнер Gucci – колекция аромати

НОВИ ПАРФЮМИ

Продуктите с марка Gucci и новия дамски парфюм Premiere може да закупите от онлайн магазина elfragrance.bg

Gucci Premiere

Share

Вашият коментар